Kynsineuvoja asiakkaille

Yleistä

Suosittelen niin rakennekynsien kuin luonnonkynnen vahvistuksen huoltoväliksi 3-4 viikkoa. Mikäli sinulta rikkoutuu tai lähtee kynsi irti, varaathan korjausajan tai ilmoitat siitä minulle ennen huoltoa. Näin osaan varata perushuollon yhteyten extra-ajan kynnen korjausta varten, emmekä joudu tinkimään kynsien koristeluajasta. 

Yli viiden viikon huollot tai jos kynsistä puuttuu 50% huoltoon saapuessa veloitan hinnaston mukaisesti uusien kynsien hinnan. 


Tekemiini kynsiin annan laatutakuun: ensimmäisen viikon sisällä laitosta ilmaantuneet ongelmat (massa lähtee nousemaan irti kynnestä) korjaan veloituksetta.

Laatutakuun edellytyksenä on, että asiakas noudattaa annettuja kotihuolto-ohjeita. Mikäli ohjeita ei noudateta, takuu raukeaa. 

En anna takuuta luonnolliseen kulumiseen, yksittäisten kristallien irtoamiseen sekä tapaturmiin liittyen. Tai jos asiakas omalla käytöllään aiheuttaa kynsille vaurioita. 

Laadukkaan työn ja parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi on suositeltavaa jättää häiriötekijät pois. Palvelun aikana käsien tulisi olla koko ajan pöydällä eikä niillä saisi koskea mihinkään, jotta kynsien pintaan ei tulisi mitään epäpuhtauksia jotka voivat aiheuttaa kynsien irtoamista myöhemmin. Myöskään puhelimen käyttö palvelun aikana ei ole kovin suositeltavaa: puhelimen käyttö aiheuttaa asentoja ja liikettä, jotka vaikeuttavat ja hidastavat työskentelyä kynsiesi kanssa. 


Ole täsmällinen, saavu palveluun noin 5 minuuttia ennen sovittua ajankohtaa. Ehdit rauhassa laittaa ulkovaatteet pois, pestä kädet huolellisesti ja asettautua mukavasti. Sovittu ajankohta palvelulle on jo sinun kynsiäsi varten mitoitettua työaikaa. Minun ei valitettavasti ole mahdollista venyttää palveluaikaasti toisesta päästä, joten mahdolliset myöhästymiset ovat pois sinun kynsiesti koristelu- ja viimeistelyajasta. 

Kun olet täsmällinen, ehdin palvelemaan sinut huolellisesti ja kiirehtimättä. 


Jokaisen asiakkaan välillä siivoan työtilat huolellisesti, desinfioin kaikki pinnat sekä kynsiuunit ja huollan työvälineet. Huolehdin jokaiselle asiakkaalle turvallisen, miellyttävän ja puhtaan palvelukokemuksen. 


Otathan myös ystävällisesti huomioon, että mikäli myöhästyt yli 15 minuuttia en välttämättä tilanteesta riippuen pysty palvelemaan sinua ollenkaan, joutuen joko siirtämään tai perumaan aikasi. Kts. Yleiset varaus- ja peruutusehdot. 

Kotihuoltoneuvoja

Näitä neuvoja noudattamalla huolehdit, että kynnet ja kädet pysyvät kauniina koko huoltovälin. Sekä vaikutat omalla toiminnallasi kynsien parhaaseen mahdolliseen kestoon.


Käytä kynsiöljyä päivittäin, talvisin useamman kerran päivässä. Muista myös laittaa tippa öljyä kynsien alle. Kynsiöljy hoitaa ja kosteuttaa oman kynnen huokoista solukkoa, aikaa myöten tämä auttaa myös kynnen liuskottumis- ja lohkeiluongelmiin. Kun oma kynsi on hyvin hoidettu ja kosteutettu, parantaa se myös rakenteiden ja vahvistusten pysyvyyttä. Käytä myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta. 


Kauniit kynnet ovat koruun verrattavissa oleva somiste. Ne eivät pysy kauniina, ehjinä saati kiinni jos niitä käyttää työkaluina. Vaikka kynnet tuntuvat vahvoilta ja kovilta käsittelyn jälkeen, ne eivät kestä kaltoinkohtelua. Käytä kaikkeen työhön kuten avaamiseen, rapsuttamiseen, kuorimiseen etc. oikeita työvälineitä kynsien sijaan. Näin vältytään tarpeettomilta vaurioilta rakenteessa ja luonnonkynnessä sekä ilmautumilta näiden välissä. 

Muista! Mikäli rakennekynsi saa käytössä iskuja, se aiheuttaa aina stressiä ja vaurioita alla olevalle luonnonkynnelle. 


Huolehdi aina hyvin käsihygieniasta. Rakennekynsien alapuolelle kertyy helposti likaa ja bakteereja. Muista tarkistaa kynnenaluset päivittäin harjan ja saippuan kanssa. 


Älä nypi, äläkä pure kynsiä sekä ympäröivää ihoa.


Käytä kumihanskoja aina(!) siivotessa, tiskatessa ja puutarhassa.


Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa, ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen. 


Vältä rajuja lämpötilan muutoksia ensimmäisen 24h sisällä laitosta (esim. sauna/pakkanen), lämpötilan muutos voi aiheuttaa ei-toivottuja tuloksia kynnen kestävyydessä. Luonnonkynsi ja rakennekynsi reagoivat keskenään erilailla kylmään, siksi kylmän ilman kaudella tulisi aina käyttää hanskoja, ja laittaa ne käsiin jo sisällä.  


Muista, että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä. Varaa mieluiten huolto jo kynsienlaiton yhteydessä. Huoltoaika vaihtelee aina asiakkaa oman kynnen kasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.